Online hekwerk shoppen doe je natuurlijk eenvoudig bij Topdealhekwerk. Vanaf heden is het mogelijk om op onze website achteraf te betalen met Afterpay.

Met Afterpay kun je jou bestelling eerst thuis op je gemak bekijken, voelen en ervaren. Blij met de levering? Top! dan betaald u het aankoopbedrag met een druk op de knop via Afterpay.

Indien u niet tevreden bent over onze kwaliteit dan stuurt u de goederen weer terug en hoeft u het aankoopbedrag niet te betalen. Wel zo handig! 

 

 

Sluiting tijdens de feestdagen

In verband met de feestdagen zijn wij van 23 december 2019 tot 6 januari 2020 gesloten. Er worden dan geen bestellingen aangenomen of bezorgd en ook afhalen is in deze periode niet mogelijk.

Voor bestellingen en uitlevering vóór de feestdagen geldt het volgende:

  • Bestellingen die uiterlijk 16 december om 11.00 uur bij ons binnen zijn, worden op 20 december geleverd

  • Bestellingen die op 20 december voor 10.00 uur worden geplaatst, worden normaliter op maandag 6 januari geleverd.


Vanaf maandag 6 januari staan wij weer voor u klaar.

Wij wensen u alvast prettige feestdagen!

 

Na 7 jaar trouwe dienst was het tijd om de website te vernieuwen en te voorzien van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van hekwerk. We hebben samen met rosegaar.nl er hard aan gewerkt om een frisse en eigentijdse website neer te zetten en zijn enorm trots op het resultaat.

Met deze website slaan we een nieuwe weg in waarbij we je nog beter van dienst kunnen zijn. In tegenstelling tot de oude website kun je naast complete pakketten ook alle artikelen los bestellen.

Op de pagina montage kun je alle informatie vinden voor het monteren van een hekwerk of poort.
Ook is het nu mogelijk om de bestelling achteraf te betalen via Afterpay. Wel zo handig!

Wij wensen je veel shopplezier bij Topdeal hekwerk!