Over Topdeal hekwerk

Topdealhekwerk is jou online hekwerkwinkel voor A-kwaliteit harmonicagaas, dubbelstaafmatten en tuinpoorten. Ook zijn we dealer van Betafence tuingaas, kippengaas en schapengaas. De producent van A-kwaliteit gaas en afrastering. Bestel eenvoudig via onze website en wij leveren je bestelling binnen 3-4 werkdagen aan huis.

Bij het inrichten van een tuin, bedrijventerrein of dierenweide gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Hekwerk speelt hierin een belangrijke rol. Topdealhekwerk heeft voor iedere tuin, bedrijventerrein of weide een passende afrasteringen.

Waarom Topdeal hekwerk?

  1. Snelle levering direct uit grote voorraad van producenten.
  2. Online gemakkelijk uw prijs berekenen.
  3. Gratis telefonisch advies en offerte voor maatwerk.
  4. De goederen worden met zorg afgeleverd door transporteur Hoekstra. Specialist in het vervoeren van kwetsbare goederen!
  5. Veilig betalen via Buckaroo en iDeal.

Wij garanderen dat je met onze materialen een kwalitatief hoogwaardig hekwerk aanschaft. Wij leveren direct aan particulieren. Ook hoveniersbedrijven, bouwbedrijven en instellingen zijn bij Topdealhekwerk aan het juiste adres!

Klik hier voor het aanvragen van een account voor bedrijven. Met een account heeft u de mogelijkheid om zelf een prijs te berekenen met de geldende condities, 24 uur inzicht in uw bestel historie, mogelijkheid om achteraf te betalen met Afterpay.