Omdat onze producten meestal niet met een gewone pakketdienst meekunnen maken wij gebruik van vervoerder Hoekstra Sneek. Specialist in het vervoeren van kwetsbare en afwijkende goederen.

Verzendkosten wordt automatisch berekend aan de hand van de inhoud van uw winkelwagen. Wij hanteren een vast bedrag van € 60,00 incl. BTW per adres/ levering. Wij leveren voor dit bedrag in geheel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.

In geval van aanlevering met vrachtwagen worden goederen ongelost aangeleverd. Kleine en lichte producten kunnen samen met de chauffeur uitgeladen worden. De chauffeurs zijn niet verplicht mee te helpen maar de meesten zullen bereid zijn te helpen met lossen.

Beschikt u niet over losmiddelen (heftruck) of voldoende mensen dan kan er tegen meerprijs een vrachtwagen gestuurd worden met losmogelijkheden (kooiaap, laadlift, palletwagen + laadlift, etc). De meerprijs voor een geloste levering (naast de vrachtauto) bedragen € 95,00 incl. BTW.

Voor kleine producten die met de gewone pakketdienst geleverd kunnen worden adviseren wij contact met ons op te nemen. Wij sturen dan de producten toe met DHL express. De kosten zijn afhankelijk van de afmeting en het gewicht van het pakket.